Diğer Başarılar

Sorgun ilçe 1⃣.si: Azra Betül Akğül
2⃣.si: Özlem Özdemir
3⃣.sü: İmran Şakir Aydoğan
Şefeatli ilçe 1⃣.si: Esra Akyüz(Nakil giden öğrencimiz)

ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ONLARI YARIŞMALARA HAZIRLAYAN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ....

Okulumuz Yozgat ta gercekleşen Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası İl Finalinde :
Reversi oyununda Elif Arısoy il 2.si
Pentago oyununda Ediz taha çötür il 2.si
Mangala oyununda Hayrunisa Çağlar il 3.sü
Kulami oyununda Tuana Bilgehan il 3.sü olmuştur.
İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf YAZICI´ nın da katıldığı törende öğrencilerimiz belgelerini aldılar.Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Ercan Kısa´yı tebrik ediyoruz.

İLÇE KAYMAKAMIMIZ MUSTAFA ALTINPINAR AFRİNE MEKTUP YARIŞMASINDA BİRİNCİ VE ÜÇÜNCÜ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ MAKAMINDA KABUL EDEREK ÖDÜLLENDİRDİ. TÖRENE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN EKİNCİ VE OKUL MÜDÜRÜMÜZ TAHSİN AKDENİZ DE KATILDI

İLÇE BİRİNCİSİ 6F SINIFINDAN AHMET ÇETİN

İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ 8C SINIFINDAN MERVE KAPLAN

OKUL ÜÇÜNCÜSÜ 8A SINIFINDAN  H.İBRAHİM TURAN

Sorgun İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü; 27 Mart-2 Nisan 2017 tarihleri arasında Kütüphane Haftası münasebetiyle "Kitap ve Kütüphane" konulu şiir, komposizyon ve resim yarışması düzenlemiş yarışma sonucunda 5/A sınıfı öğrencilerinden Semanur TAŞTEMİR SORGUN 1. olmuştur. öğrencimizi ve başarı da emeği olan Türkçe öğretmenimiz Nihal Yıldız ATEŞ öğretmenimizi tebrik ediyoruz.